Emelje esküvője pompáját vagy rendezvénye nívóját
igényes léggömb dekorációval!
Bejelentkezés
A léggömbdekoráció

Tudtad, hogy a léggömbök tudnak beszélni? Járni? Elszíneződnek a party ideje alatt? Felrobbanhatnak? Elváltoztathatják a hangodat?
Tudjátok, hogy a léggömb a legolcsóbb és leglátványosabb térkitöltő dekorációs anyag?


A lufi évezredes múltra tekint vissza és kezdetleges formájában már az asztékok is használták díszítő elemként. Természetesen, mint sok minden más, a mai kor lufidekorációja Amerikából indult világhódító útjára.

Gyorsan kiderült, hogy a lufi az egyik legolcsóbb és leglátványosabb dekorációs anyag. Képes a teret felöltöztetni, átalakítani és ezáltal feldobni a rendezvény hangulatát. Anyagából adódóan tartós és könnyen alakítható. Dekorációs elemeinek szinte, csak a képzelet szab határt. 

Fújhatjuk levegővel, vagy akár héliummal is, így a dekoráció rengeteg stílusban kialakítható! A dekorációt eltudjuk készíteni úgy is, hogy szolid, ízléses hátteret biztosítson az alkalomhoz, de ha szeretnéd a party hangulatot is kihozhatjuk belőle.

A lufi mindezek mellet, nemcsak dekorációs anyag, hanem aktív részese lehet az eseménynek. Könnyedén bevonhatjuk például egy lakodalom menetébe, így a dekorációs elem pillanatok aktív szereplője lehet a vigadalomnak, ezzel felejthetetlen élményt és hangulatot kölcsönözve az ünnepléshez.


Hogyan?

Keress minket és a személyes találkozón eláruljuk!


Léggömbdekoráció