Emelje esküvője pompáját vagy rendezvénye nívóját
igényes léggömb dekorációval!
Bejelentkezés
Dekorációs ötletek
Ne fektessetek bele rengeteg energiát és pénzt! Ki lesz az a rokonságból-barátokból, aki az esküvő délutánján még a létrán fog mászni azért, hogy minden szép legyen?

Gondoljatok arra, az esküvőn nem csak Ti lesztek jelen, hanem a vendégeitek is. Egy elegánsan, harmonikusan díszített teremdekoráció az egész este hangulatát meghatározhatja.   Az esküvői dekoráció tervezésénél fontos, hogy kiválasszuk a legmegfelelőbb színvilágot, amelyik nektek a leginkább tetszik. Ha ez meg van, akkor minden úgy lesz kialakítva, hogy ezzel harmonizáljon: a főasztal dekoráció, a légtérdíszítés, a középfutók, székszoknyák, székmasnik, a virággömbök, virágkapuk, léggömbök, az asztaldekoráció, a textíliák, a fények. Mind-mind azt fogják szolgálni, hogy az a színvilág, amelyet megálmodtatok az megjelenjen a nagy napon.  

Az elképzelésnek ma már nem szab határt semmi, hisz szinte bármi megvalósítható. A textíliáknak és egyéb dekorációs kiegészítőknek rengeteg színárnyalata kapható: arany, bordó, rózsaszín, ekrű, barackvirág, csoki barna, kék, narancs, stb.   Azt azonban meg kell említenünk, hogy a bordó-fehér-ekrű színkombináció továbbra is az élen jár. Ez az egyik, ha talán nem a legszebb variáció. Egy jól elkészített teremdíszítés ezekkel a színekkel romantikus hangulatot kölcsönöz az egész estének. Gyertyatartókkal kiegészítve tovább emeli az est harmóniáját.
Hírek