Emelje esküvője pompáját vagy rendezvénye nívóját
igényes léggömb dekorációval!
Bejelentkezés
Kezdőlap
Partnereink

Vőfély

Horváth Péter
Tel: +36-30-607-3293; +36-30-573-426

Cukrászat

Peti Cukrászat
Karácsonyi Péter
Nagybajcs, Szabadi u. 8.
Tel: +36-70-240-8151
Tel/Fax: +36-96-358-249
www.karacsonyi.fw.hu

Fotó

Táltos Fotó
Kollár Gábor
Győr, Tompa u. 9.
Tel: +36-70-254-6486
E-mail:
www.taltosfoto.hu

Menyasszonyi csokor – csokordobás
Régóta hagyomány és a násznép egydülálló hölgy tagjainak kedvenc momentuma az esküvőn, amikor a szertartás végén a menyasszony háttal állva hátradobja a csokrát a még el nem kelt hölgyek közé. A babona szerint az a hölgy, aki csokrot elkapja, hamarosan férjhez megy. Bármennyire hihetetlen, sokszor bejön...

Bár a csokordobást biztosan sokan ismerik, de azt már kevesebben, hogy manapság az urakat sem hagyják ki az efféle szórakozásból. Ha Ön is szeretné jókedvre deríteni a násznép még egyedülálló férfi tagjait, akkor a csokor után a harisnyakötőjét is dobja hátra. Garantáltan nagy lesz az öröm. Erre az alkalomra érdemes beszerezni egy plusz harisnyakötőt, lehetőleg kék színűt, mert állítólag a babona csak azzal működik... A legügyesebb férfi, aki megszerzi a harisnyakötőt, már készülhet is az esküvőjére.    
Hírek

Székszoknyák
Székhuzat, székselyem, székborítás, székszoknya és még rengeteg kifejezés kifejezés kering erre az egyszerű, ám pazar dekorációs anyagra.

Mindenki találkozhatott már azzal a szituációval, hogy a lakodalom helyszínén a székek nem túl szépek, vagy esetleg abszolút nem illenek színben a díszítéshez.

A székszoknyával még a legszerényebb helyiséget is bensőségessé lehet varázsolni.

A székhuzatokat, 12 különböző színű masnival kölcsönözzük, a székekre szakszerűen felrakjuk és a rendezvény után le is szedjük.

Hatalmas előnye, hogy bármilyen székre ráillik, megvédi azt és ha a székek nem egyformák egységessé teszi az összképet.

Székszoknyák
Miért van szükség az esküvői sminkesre?
Manapság rengeteg eszköz, kozmetikai anyag áll mindannyiunk rendelkezésére, hogy a hétköznapokon szebbé tegyük magunkat. Ám az, hogy egy ilyen jeles alkalomra, mint az esküvő, megfelelően legyünk kisminkelve, több, mint "feldobni" egy kis arcpírt. Sokan nem sminkelik magukat egyáltalán, nekik semmi esetre sem ajánlom, hogy az esküvőjükön próbálkozzanak ezzel. Ám aki gyakorlottan használja a szemceruzát sem biztos, hogy el tud készíteni az esküvői készülődés hevében egy alkalomnak megfelelő, és tartós sminket. Egy képzett szakember ezzel szemben biztos, hogy olyan sminket készít, amelyben jól érzi magát a menyasszony, és a fotókon is szépen mutat majd.
<< Első < Előző 1 2 Tovább > Utolsó >>

Eredmények: 1 (9 - 13)
Hírek